Hjälp

Grundförutsättningar

För att kunna boka en tid krävs att man skapat en profil, klicka på "ny spelare" för att registrera en profil.

Spelarnyckel behövs ej fyllas i vid registrering av ny spelare/användare, lämna således det fältet blankt!

Priser för att boka en bana finner ni under rubriken priser.

För att kunna boka boka någonting krävs det att man har pengar på sitt spelkonto. Det fyller man enkelt på genom menyvalen "konto" > "Fyll på spelkonto". Fungerar med både betalkort och swish!

Vid ankomst till centret: För att öppna dörren, samt tända och släcka banbelysningen, behöver man logga in på sin personliga sida här på bokatennis och klicka på menyalternativet "Dörr och ljus" (sidan fungerar med de vanligaste webbläsarna i en smartphone).

Glöm inte att logga in och släcka belysningen efter spelad tid!

Vid bokade tider har man efter bokningstidens slut tre minuter tillgodotid då ingen extradebitering sker, detta för att man ska hinna av banan och släcka ljuset men kunna nyttja sin tid fullt ut.
Glöm då inte att ändå släcka ljuset för att inte bli debiterad efter dessa tre minuter.

Det går bra att fortsätta spela efter sin bokade tid om ingen är inbokad. Man blir då debiterad per minut enligt gällande timtaxa.
Är ni tidiga och ingen spelar innan er går det bra att starta tidigare. Ni blir inte extradebiterade så länge ni inte spelar längre än ni bokat (startar ni en kvart tidigare så får ni sluta en kvart tidigare).

Vid problem ring oss gärna på 073-0939944 eller 0763144486

På centret råder sunt förnuft och respekt inför andra spelare. Detta innebär bl a ett vårdat språk och att man är rädd om lokalen och dess inventarier.

Kamerabevakning med inspelning sker dygnet runt, läs mer om vår integritetspolicy här.

Hyr eller köp rack på plats!

För dig som vill hyra rack så går det bra att göra i vår varuautomat (kortbetalning). I varuautomaten hittar du även bollar. Dessa säljer vi istället eftersom de är mer av en förbrukningsvara.
Är du intresserad av att köpa rack så kontakta oss gärna om vi inte är på plats. Vi erbjuder bra priser på Bullpadels sortiment, ett av de ledande märkena inom padel. Vi har demorack så du kan prova inför köp!

Bokning av padel

För att boka padeltid måste du först logga in, detta gör du genom att ange användarnamn och lösenord. Klicka sedan på 'Schema' för att se spelschemat och bokningsbara tider. För att boka tid klicka på en bokningsbar tid (grön tid) och bekräfta sedan i nästa steg. Vill du se vad aktuell tid kostar håller du muspekaren över den lediga tiden. Genom att klicka i kalendern kan du byta dag samt månad.

Avbokning av padeltid

För att avboka padeltid gå först till 'Dina bokningar'. Under rubriken 'Dina kommande bokningar' ser du dina kommande bokningar. Klicka på 'Avboka' och bekräfta sedan avbokningen genom att klicka på knappen 'Avboka'. Du kan även avboka tid i 'Schemat' genom att klicka på din bokade tid (Gul). Beroende på hur lång tid innan du avbokar tiden har du möjlighet att få tillbaka bokningsavgiften, vilket meddelas innan du avbokar tiden.

Fyll på Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto' och sedan på knappen 'Fyll på Spelkonto'. Det går betala med både kort och swish!

Historik för Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto', där kan du se historik så som bokade tider, spelade tider och påfyllning av pengar.

Ändra dina uppgifter samt lösenord

Under 'Dina uppgifter' kan du ändra dina uppgifter samt ändra lösenord.